Selecteer een pagina

Kennismakingsgesprek
Voor een succesvolle begeleiding is het belangrijk dat we vertrouwen hebben in elkaar. Tijdens het kennismakingsgesprek tasten we daarom af of dit vertrouwen er van beide kanten is. We bespreken waar jij tegenaan loopt en waar je hulp bij kunt gebruiken. Ik vertel je over de verschillende mogelijkheden en wat mijn advies aan jou is. Het kan zijn dat ik je aanraad een traject te volgen of een losse sessie. Maar ook kan het zijn dat ik je doorverwijs, als ik denk dat je andere hulp nodig hebt dan dat ik je kan bieden of dat ik twijfel over de spreekwoordelijke ‘klik’.

Losse sessies
Afhankelijk van jouw behoefte kunnen we soms in een losse coachingssessie al veel bereiken. Ik kan je helpen om meer begrip of inzicht in een situatie te krijgen zodat je daarmee zelf vervolg stappen kunt zetten.

Volledige traject
Tijdens een volledig traject begeleid ik je door het hele proces van het verminderen van jouw onzekerheid en het opbouwen van meer zelfvertrouwen. Het traject is altijd maatwerk waarbij we extra aandacht besteden aan de gebieden waar jij het meeste moeite bij ervaart.

We onderzoeken de oorzaak van jouw onzekerheid en gaan aan de slag met de gedachten die hier zo belangrijk bij zijn. We sporen ze op, dagen ze uit en vervangen ze als blijkt dat je ze niet meer nodig hebt. Je angst en twijfel zullen steeds minder plaats in gaan nemen waardoor er ruimte ontstaat om weer naar jezelf te gaan luisteren. Samen verkennen we wat jij in jouw leven en de omgang met anderen belangrijk vindt. We gaan opzoek naar jouw persoonlijke talenten en kwaliteiten en gaan brainstormen over hoe je die een plek zou willen geven in jouw leven. Ik leer je assertiever zijn zodat het makkelijker wordt om je mening te uiten en je grenzen aan te geven. Met een rechte rug en een stevig plan stap jij uiteindelijk de deur uit richting een leven dat je vol trots inricht op een manier die bij jou past.

Kwaliteitensessie
Tijdens een kwaliteitensessie tunen we in op jouw persoonlijkheid. We verkennen en brengen in kaart waar jij goed in bent, waar je energie van krijgt en ook wat jou juist energie kost of waar jij jezelf nog in zou willen verbeteren.

Andere mogelijkheden bij Uit je Bubbel – Life Coaching (offerte op aanvraag):
Sollicitatie coaching (hoe presenteer ik mezelf in mijn cv, in mijn brief en tijdens een gesprek)
Assertiviteitstraining
RET training