Selecteer een pagina

Mijn naam is Wendy van den Bersselaar, ik ben 32 jaar oud en geboren Brabantse.

Echt weten wat ik wilde heb ik met mijn leven wilde heb ik eigenlijk nooit gedaan. Zonder stip aan de horizon maakte ik impulsieve beslissingen geleid door wat me op het moment het leukst leek om te doen. Na het afronden van de HAVO, begon ik aan de kunstacademie, maar al snel bleek dat dat het niet voor me was. Dus ging ik het jaar daarop CMV doen, maar ook daar kwam ik er al snel achter dat ik niet werd uitgedaagd. Ik rondde mijn propedeuse af zodat ik daarna naar de universiteit zou kunnen gaan om een studie psychologie te doen. En dat deed ik, maar toen ik in 2008 mijn mijn bachelor had afgerond wist ik het eigenlijk nog steeds niet.

En dus ging ik op reis. Eerst twee jaar in een campertje door Australië en daarna bezocht ik ook nog Nieuw Zeeland, Canada, Thailand en Indonesië. Tussendoor werkte ik 3 jaar in het toerisme als gastvrouw. In de zomermaanden op campings in onder andere Frankrijk en Italië en in de wintermaanden in skichalets in Oostenrijk. 

Ik deed precies waar ik zin in had, maar toch knaagde het aan me en dus gaf ik me rond mijn 29e over aan het stemmetje in mijn hoofd dat me al die jaren had toegefluisterd dat het tijd was om eens na te gaan denken over een ‘normaal leven’. Ik kreeg een fulltime kantoorbaan als recruiter, een huisje en een prima salaris. Maar gelukkig van dit nieuwe leven werd ik niet. En dus zocht ik hulp om mijn eigen onzekerheden op te lossen en mijn richting te ontdekken.

Ik wist dat ik mensen inspireerde met hoe ik mijn leven tot nu toe had geleid en wist dat ik anderen wilde gaan helpen om ook hun eigen pad te volgen. Ik schoolde me om tot Lifecoach en in 2017 begon ik mijn eigen praktijk.

Nu gebruik ik mijn kennis, passie en eigen ervaring om jou te helpen met het creeeren (en overwinnen van beren op de weg) van een leven dat echt bij jou past.