Selecteer een pagina

Ik kan voelen wat ik wil

Mijn online training is gebaseerd op het gedachtegoed van de Rationeel Emotieve Therapie. In 4 weken tijd geef ik je alle handvatten die jij nodig hebt om zelfstandig beperkende gedachten en overtuigingen op te sporen, te onderzoeken en vervangen. Je leert om kritisch te zijn op wat je voelt en door realistische gedachten te vormen. Vanuit een slachtofferrol neem jij de touwtjes weer in handen en ben je verantwoordelijk voor je eigen geluk. En dat is helemaal ok, want door de gedachten los te laten die je nu in de weg hebben gestaan krijg je ruimte om weer naar jezelf te gaan luisteren en op jezelf te vertrouwen.

Inhoud

Aan de hand van filmpjes, (een beetje) theorie en vooral heel veel oefeningen leer ik je in 4 weken tijd de basis van rationeel denken.

In week 1 leer je om de beperkende gedachten op te sporen en te herkennen.
In week 2 leer je om de beperkende gedachten en overtuigingen te onderzoeken en uit te dagen.
In week 3 leer je om de gedachten aan te passen en vervangen door meer helpende gedachten.
In week 4 doen we aan terugval preventie en geeft ik je de tools waarmee jij levenslang de grip op jouw gedachten kunt gaan houden.

Support netwerk

Belangrijk aan deze terug is ook het levenslange supportnetwerk dat je erbij krijgt. Als jij je aanmeldt krijg je namelijk ook toegang tot de besloten Facebook groep. Als lifecoach zal ik hierin wekelijks live aanwezig zijn om jouw vragen over de stof of een persoonlijke situatie te bespreken maar ook kun je hier jouw ervaringen tijdens en na de cursus te delen met anderen die de training (hebben) gevolgd.

Je wordt onderdeel van de community. Je mag je leven lang van anderen leren, maar ook mag je anderen inspireren en helpen door het delen van jouw verhaal. En als jij eens met eens situatie zit waar je zelf niet helemaal uitkomt is dit de plek waar we jou gaan helpen en ondersteunen.

De volgende cursus start op 5 februari 2018

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)