Selecteer een pagina

Wendy van den Bersselaar – Psycholoog & Life Coach

Mijn naam is Wendy van den Bersselaar, officieel ben ik Psycholoog en Life Coach maar vooral ben ik een ontdekkingsreiziger.

Mijn leven lang ben ik al opzoek. Op zoek naar mezelf en naar een invulling van mijn leven die me plezier en tevredenheid geeft. Zonder rode draad leefde ik hierdoor impulsief, zodra er iets op mijn pad kwam dat me aansprak pakte ik mijn kans en ging ik ervoor. 

Hierdoor heb ik in mijn leven al veel toffe dingen gedaan. Nadat ik mijn 2008 mijn bachelor Psychologie afrondde vertrok ik op reis. Eerst een jaar back to basic met een busje langs de kust van Australië. Daar werd ik verliefd, op een zongebruinde surfdude en dus besloot ik nog een jaar te blijven. De liefde ging voorbij, maar het reisvirus en de liefde voor boardsporten had ik wel te pakken. In de jaren daarna ging ik dan ook seizoenswerk doen. In de zomermaanden als gastvrouw op campings om in de wintermaanden te kunnen snowboarden en werken als chalethost in Oostenrijk. Tussendoor reisde ik onder andere door Nieuw Zeeland, Canada, Thailand en Indonesië.

Zoals gezegd een tof leven.. en toch kon ik er niet echt van genieten want constant knaagde dat stemmetje in mijn hoofd dat dingen zei als:

‘kom eens uit die bubbel’,
‘wordt eens volwassen’,
‘moet je je niet eens verantwoordelijk gaan gedragen’,
‘moet je niet eens aan je toekomst gaan denken’,
‘moet je niet eens wat met je studie gaan doen’,
en ‘stel je je familie niet teleur’..

In 2012 kwam ik tijdens een stage voor mijn Master Psychologie voor het eerst in de praktijk in aanraking met Rationeel Emotieve Therapie. Ik begeleidde wekelijks studenten die veel stress ervoeren doordat ze de lat voor zichzelf heel hoog hadden gelegd en daardoor erg perfectionistisch waren of faalangst hadden. Het was toen dat ik de bijzondere impact van deze mooie methodiek met eigen ogen heb kunnen zien.

In de jaren daarna ben ik me verder gaan verdiepen in deze therapie, ik ben het echt gaan omarmen en heb het steeds meer op mijn eigen leven toegepast. Ik leerde mijn gevoelens toetsen, niet meer voor anderen te denken en pieker gedachtes los te laten. Gewoon omdat ik besefte dat ze me niet gelukkig maakten.

Ik maakte me steeds meer los van wat ik dacht dat anderen van mij verwachten en vond zo de ruimte om steeds meer bij mezelf te raden gegaan. Ik vond ruimte om te ontdekken wat mij echt gelukkig maakt en wat mijn missie is.

En zo is Uit je Bubbel – Life Coaching ontstaan.

Ik wil aan jou dezelfde lessen geven die mijn leven zo hebben verrijkt.

Ik hoop jou met mijn verhaal te kunnen inspireren om ook Uit je Bubbel te stappen, je los te maken van beperkende gedachten en overtuigingen zodat je een authentiek leven kunt gaan leven. Waarin jij jouw kwaliteiten en talenten in kunt zetten om de wereld een beetje mooier te maken.

Ben jij klaar om uit je bubbel te stappen?